Olen löytänyt elämäni miehen, mutta mustasukkaisuuteni tahtoo pilata suhteen. Olen aiemmissa suhteissani tullut petetyksi. Seksielämäni on tyydyttävää ensimmäistä kertaa elämässäni. Mies on minua kymmenen vuotta nuorempi, hyväkäytöksinen ja muutkin naiset pitävät häntä viehättävänä. Vaikka hän vakuuttaa, ettei halua minua koskaan pettää, niin ihmettelen hänen ahdistustaan. Miksi hän ei ota mustasukkaisuuttani huumorilla? Olen löytänyt hänen vaatteistaan vieraan naisen hiuksia. Hän matkustaa työnsä puolesta. Hänen mielestään hiukset voivat tarttua kahvilassa istuessa tai vaikka yleisessä vessassa. Vieraan naisen hiuksiksi ne olen päätellyt värinsä ja pituutensa vuoksi. Puhelinta en ole penkonut. Siskoni neuvosta aloin eilen kiinnittää teipillä löytyneitä hiuksia paperille. Näen, ovatko ne aina erilaisia vai saman ihmisen. Tunnen käytökseni naurettavaksi, mutta jollain tavalla haluan tätä asiaa käsitellä. Minkä verran mustasukkaisuutta on normaalia?

Aulikki 45 v


SePPo: Aulikki, sinulla on ongelmia ja tyypilisellä en minä vaan muut mentaliteetille sysäät syyt jonkun muun harteille kuin itsesi. Sinua on petetty, sinua on kohdeltu kaltoin, sinua stressaa rahat, lama ja kesän bikinkunto.

Missä vaiheessa ymmärrät, että omasta häiriintyneestä käytöksestä vastaat itse? Kymmenen vuotta nuoremmalla miehellä on varmasti enemmän ottajia kun vainoharhaisella seinähullulla, joka teippaa hiussämplejä mappiin samaan tapaan kuin ala-asteella kiiltokuvia. Onko teillä siskosi kanssa teekutsuilla vaihtaribileet, missä vaihdatte hiuksia niin että mätsääviä on enemmän? Näköjään hulluutta on jaettu sisaruksille teelusikan sijaan kauhalla.

Vai, että pitäisi mustasukkaisuutesi vielä ottaa huumorilla. Vaikka käytökselläsi voittaa pystin skitsoin 45-vee, ei käytöksessä mitään huumoria revitä. Vai miltä itseltäsi tuntuisi tulla raskaan työreissun päätteeksi tyttöystävän luokse vain ahdisteltavaksi kaverin afgaanin vinttikoiran karvan vuoksi tai siskon,  tai vielä pahempaa; kollegan hiuksien vuoksi?

Mustasukkaisuutesi ei ole mitään muuta kun omaa haluasi kahlita miehesi ja kieltää häneltä kontakti ulkomaailmaan, ennen kaikkea naisiin. Sisälläsi asuu psykopaatti joka haluaa, kiusata, ahdistella, kidnapata ja vangita.

Lääkkeeksi suosittelen sinulle alkuun viisi terapiakäyntiä viikossa ja jotain napsuja harhoihin ja vainoharhoihin.