Kysymys: Olen melkein viisikymppinen mies. Olen hyvässä fyysisessä kunnossa vuosia jatkuneen punttisaliharrastuksen takia. Ei ole läskiä, eikä löysää lihaa roiku. Kasvoni näyttävät nuorilta, ja ihmiset arvioivat ikäni yleensä alle 40-vuotiaaksi. Ikäiseni naiset ovat kuin eri planeetalta. Vähän alle viisikymppisissä naisissa näkyvät jo ikääntymisen merkit ryppyineen ja löysine lihaksineen. Tunnen olevani ulkoisesti väärässä seurassa, mutta jos yritän olla alle nelikymppisten kanssa, he eivät halua seurustella itseään 10 vuotta vanhemman miehen kanssa. En viitsisi alkaa valehdella ikääni, eihän siinä ole mitään järkeä. Miten asiaan pitäisi suhtautua? Sitenkö, että olen ikäisteni naisten kanssa ja hyväksyn heidän ulkoiset vanhenemisen piirteensä? Vai pelaamalla jotakin peliä nuorempien ja kauniimpien kanssa?

TAPANI

SePPO: Hyvä Tapani, mitä peliä se on, että kaadat nuorempaa lihaa? Sakkoliha on 16 vuotta vanhaa. Se, että ikäisesi wiski on kallista, ei tarkoita, että rakkauden pelimerkien muodossa pitäisi kärsiä. eihän se sinun vikasi ole, että ikäisesi akat ovat katkeroituneita ja rumia ja yleensä myös saatanan tyhmiä, oppimattomia ja sivistymättömiä.

Ei se pelto ole aiemminkaan aisaansa valinnut! Ehdotankin, että lopetat sen Esson tiistai-bingossa vonkaamisen ja siirryt arvoasteikossa hieman tasokkaampaan baariin, esimerkiksi, Martin Karaokebaariin. Sieltä on ennenkin ironnut seeurapiirirouvaa läheiseen omppuhotelliin missä voit re-valuoida itseäsi kymmenen vuotta nuoremman haahkan markkina-arvon.

Miehiä on kahta laatua vanhoina; toiset juovat itsellensä kaljamahan ja koittavat peittää kaljuaan naurettavilla peitekampauksilla, he haisevat pahalta ja käyttäytyvät moukkamaisesti. Toiset taas vanhenevat vähän kuten Geroge Clooney ja perisyntinä keräävät mainetta rakkauden taistelukentällä iskien itseään nuorempia neitosia.

Nuoremmalla ei kuitenkaan tarkoiteta katkeroituneita nelikymppisiä, joilla on tarve päteä ajoittaisten powertrippien muodossa ja jotka salaa vihaavat miehiä, koska mies pilasi hänen (naisen) muodot tekemällä halpamaisesti raskaaksi ja ettei naisella enään ollut itsekuria laihtua takaisin raskautta edeltäviin mittoihin, kuten naapurin Lissu teki. Se katkeroittaa, ja baarin vakiokaluste Marita syyttää siitä kaikkea muuta kuin itseään.

Tämä ilmenee myös kikunpuuskina humalassa, mille muut nauravat salaa "ampukaa jo tuo nauta". Seksikin olisi arvomaailman heittoa romukoppaan, ethän sinä sika-emakkoakaan bylsi?!

Kuka siis sanoi että vain näyttelijät, muusikot ja elokuvaohjaajat ovat oikeutettuja kauniisiin nuorempiin naisiin? Osto kortonkeja, mene ravintolaan ja kaada se teinari! Kuka tietää, jos nelikymppinen onkin kivempi, voit iskeä hänen äitinsä myöhemmin!

-SePPO