Kysymys: Mieheni osoittaa hyvin vähän hellyyttä. Koskettelu rajoittuu tökkimiseen ja heikkoihin halauksiin. Hän huomauttelee, jos ulkonäössäni on puutteita - tosin vitsaillen, esimerkiksi että näytän kuolleelta ilman meikkiä. Hän itse on hyvin komea.

Hän on luonteeltaan mukava; hänen kanssaan on ihanaa tehdä ruokaa ja nukkua. Kehitän kuitenkin jatkuvasti riitaa. Pelkään pilaavani kaiken.

Kun olimme taannoin juhlimassa, mies pyysi minua muuttamaan luokseen. Olemme seurustelleet vuoden. Ehdotus saa ajatukseni ihan sekaisin. Onko hän sitoutumisen arvoinen? Uskallanko luottaa? Mistä kumpuaa käytöksemme?

Maria

SePPO: Hyvä Maria, kuka sitä nyt hellyytä osoittaa taas viikon kestäneen kiukuttelun jälkeen? Saattaa siinä vaiheessa lipsahtaa jokin vastavittuilu suomivalaista.

Kännissä tosin sekin unohtuu, sillä alkoholi vaikuttaa aivojen hyväolokeskukseen ja dokatessakin ne hyvät muistot painuvat mieleen enemmän, kuin se kiukuttelu loppuillasta kaatokännissä, kun sait väärän pitsan ja siinäkin oli liian vähän täytettä.


Taidat olla läskilortto! Kertomasi perusteella intressisi ovat syöminen ja nukkuminen, eikä esimerkiksi keskustelut, bailut ja seksi.

Onkohan sitoutumesi arvoinen, voitko luottaa? Mietit samalla kun katsot onko jääkaapissa pitsan jämiä ja otat nokoset, missä makaat sängyssä tursaan lailla äx-asennossa. Mietitkö koskaan mikä tekisi sinusta sitoutumisen arvoisen?! Jatkuvan kiukuttelusi?

Kaikki ihmiset eivät jatkuvasti pussaa ja silitä yh:n punaista paisunutta ruhoa. Tähän vielä verkkosukkahousut ja paita, niin johan on joulukinkku valmis. Yleensä tosin pukeudut suomipaitaan ja kulahtaneihin adidas-verkkareihin, kun farkut puristaa.


Otappas, Maria, yhteenmuuttaminen puheeksi selvinpäin, kun olet ollut hetken kiukuttelematta ja ottanut myös miehesi huomioon laihduttamalla muutaman kilon, sen sijaan, että stressaavan työpäivän päätteeksi vaadit häntä väsäämään sellaisia lihapullia mitä äitikin teki ja suklaamoussea jälkiruokasi, jonka jälkeen vielä huudat ja tiuskit, kun mies ei sen jälkeen laahusta makkariin valmiina antamaan alistunutta lassieta.

Yhdessä asiassa olet oikeassa, pilaat kaiken jos et lopeta tyhjästä riitelyä samalla kun miehesi yrittää kovasti olla mukava, koska ei pidä riitelystä.

-SePPO