Kysymys: Olen kolmekymppinen ja elän parisuhteessa. Työmatkoja on paljon. Parin päivän matkalla minulla saattaa olla neljäkin eri miestä. Tapaamiset ovat tuntikausia kestäviä sessioita, jolloin syömme, juomme, naimme ja keskustelemme hotellihuoneessani. Valitsen konservatiivisia, siistejä liikemiehiä, joita voisin tapailla normaalielämässäkin.

Saan useita orgasmeja ja voisin jatkaa loputtomiin. Miehet sanovat, että olen seksuaalisin heidän tapaamansa nainen. Viime aikoina olen harrastanut seksiä myös julkisilla paikoilla yöaikaan. Näihin seikkailuihini liittyy alkoholinkäyttöä.

Minussa on kaksi persoonaa, vakuuttava työ- ja kotipersoona ja toisaalta se pimeä puoli, joka heittäytyy seksisuhteisiin kokeilunhalun ja pakottavan, alhaisen tarpeen ajamana.

Miten pääsisin ongelmastani eroon niin, ettei minun tarvitse keskustella kasvokkain terapeutin kanssa? Sitä häpeää en kestäisi. Haluaisin muuttua, mutta minulla taitaa olla seksiaddiktio.

Hiljainen häpeä

SePPO: Eihän ongelmasi kummoinen ole jos voisit tapailla herroja normaalielämässäkin. Kutsu vaikka se, viikon saldo 14, käymään illallisella ja pistä pojat vetämään pitkää tikkua siitä kuka sinut saa. Uskon kuitenkin, ettei tikun saanut koe mitään voittaneensa. Lopeta valehtelu itsellesi.

Ihmismielellä on paha tapa etsiä syypäitä muualta. Jos auto hajoaa, on myyty huono auto. Jos työpaikka meni alta, oli pomo kusipää. Jos nainen ei baari-illan jälkeen anna, on naisessa vika ja jos antaa, on vika taas naisessa kun oli liian helppo ja sopimaton seurusteluun.

Valitsit siis lopulta mediaseksikkään seksiaddiktion (olihan se mieheni ei huomio minua jo loppuun asti kulutettu), jota voit syyttää omasta vastuuttomasta ilakoinnista ja huonosta itsetunnostasi, mitä pönkität tarjoutumalla tuntemattomien miesten spermaviemäriksi kerta toisensa jälkeen.

Ja mitä siihen tulee, ettet kehtaa asiasta puhua terapeutin kanssa, vaikka toimit jakorasiana useampana iltana viikossa on huvittavaa. Kerro nyt vielä, että tirskut kun kuulet sanan ilmaiSEKSI.

Vielä; voisit lopettaa hienostosanoilla brassaillun. Se ei oikeasti tee sinua hienoksi seurapiirilum.. rouvaksi, vaikka niin toivotkin. Konservatiivinen mies tarkoittaa vanhoillista miestä. Perheellistä miestä. Miestä, joka arvostaa vanhoja arvoja, ei siis tusinalumppua omenahotellin kahdenhengenhuoneessa humalaisena halvasta viinistä. Jonka kanssa pitää vielä selittää jotain jonninjoutavaa, ennenkuin se tajuaa avata jalkansa, että päästään asiaan.

Ai niin, "Olet seksuaalisin tapaamani nainen" tarkoittaa oikeasti: "en hetkeen ole saanutkaan näin helposti/lyhyen tuttavuuden jälkeen" tai "sullahan on vain yks asia mielessä, tsumaleisson mitä tauteja sussa varmaan piilee, en enään ikinä mene Martin karaokebaariin"

-SePPO.