Kysymys: Tapasin ex-mieheni yöelämässä. Päädyimme meille rakastelemaan intohimoisesti. Myöhemmin podin huonoa omaatuntoa, enkä saanut hänen tyttöystäväänsä pois mielestäni. Tunnustin naiselle koko tapahtuman. En saanut viestiini vastausta. Tapasin exän uudelleen ja lähetin sähköposteja, joihin hän vastasi. Käänsin meilit myös hänen tyttöystävälleen. Hän ei vastaa. Millainen nainen voi olla tuollaisen miehen kanssa? Ihmettelen. En kanna naiselle kaunaa, vaikka tämä veikin mieheni. Haluan kuitenkin kostaa exälleni.

Liina

SePPO: Voi Linde, ketä yrität pissistellä linssiin "intohimoisella" känni-lahnailullasi?! Ei se morkkistasi vähennä, jos kehut olleesi sentään hyvä exäsi kanssa, kun sitä ennen ei kännipäissäsi ollessa ystävältäsi Markolta lohjennut ja viimeisen fisupaukun jälkeen alkoi vanha suola janottamaan. Yöelämä yhdessä intohimoisen rakastelun kanssa kun nyt tarkoittaa monessa pettämisepäsodissa kaatokännistä roplaamista vähän sinnepäin.

Tarpeeksi morkkista podettuessasi päätit kuitenkin, että sinun aivan välttämättä täytyy tunnustuu syntisi, häpeäsi ja lihallinen ilakointisi tälle toiselle naiselle, koska itsesi tarjoaminen känniseksi panopuuksi oli tietenkin exäsi vika.

Väität, että et kanna exäsi uudelle naiselle kaunaa, vaan exällesi, jonka mukisematta annat kairata sinua aina kun kohtaatte.

Kuules nyt tytön hempukka, älä narraa vanhaa tohtoris-miestä. On selvää, että et ole päässyt yli eksästäsi ja sinua vituttaa mitä uudella naisella on sellaista, mitä ei sinulla ole, jonka vuoksi yrität vesittää ja suolata ainoalla tavalla minkä sinä osaat; antamalla pesää.

Millainen nainen on niin halpa, että "rakastelee intohimoisesti" ex-poikaystäväänsä, jonka jälkeen itkee eteenpäin tämän uudelle hoidolle. Tämähän on sama kun lähtisit yhdessä humalaisen ajamaan kaverisi dx corollalla, jossa on hieno suppari, ja kotiin päästyäsi soittaisit poliisit kaverisi perään. Kannattaako sitä tarttua pulloon, jos se tarkoittaa leikkiä, jota ei kestä?

Vielä; taitaa exälläsi olla joko avoin suhde, tai sitten narinasi otetaan vain mustankipeen ja katkeroituneen ex-pissiksen "toi joi mun sidukat säätänä" tasoisena ruikutuksena.

Koita nyt herraisä päästä yli erostasi, ennenkuin huomaat olevasi se vanhapiika ja kerrostalokyttääjä joka vartin yli kymmenen soittelee virkavallalle naapurien metelöinnistä.

-SePPO