Kysymys: Olen 16-vuotias ja poikaystäväni on bi-seksuaali. Se ei ole ongelma suhteessamme. Epäilen kuitenkin, että hän onkin homo. Kun yritämme yhdyntää, erektio ei pysy. Hän jähmettyy jo pelkästään silloin, kun riisun ja nukumme yhdessä alasti. Olen tyydyttänyt häntä suulla ja käsillä, mutta hän ei minua mitenkään. Tein sen ennen ilomielin, nyt se on muuttunut pakkopullaksi. Poikaystävä on kuitenkin sanonut haluavansa seksiä kanssani. Hän on todella ujo. Miten hänet saisi rentoutumaan? Olen kyllästymässä yksipuoliseen juttuun. Olenko vain liian ruma? Eikö hän oikeasti halua minua?

Sade

SePPO: Poikaystäväsi käsitys omasta seksuaalisuudestaan on solmussa, kysy itseltäsi miksi seurustelen pojan kanssa, jonka henkinen kypsyys on sitä luokkaa, ettei pysty seksiin ja jähmettyy alastomuudesta. Samalla hän kuitenkin tiedostaa olevansa bisse.

Tämä kaikki on vain angstaavan emo-teinin huomiota hakevaa marmatusta.

Seksin ei pitäisi olla pakkopullaa noin nuorella iällä, siihen tulee varmasti mahdollisuuksia myöhemminkin, kun omaat ylipainoisen, tupakoivan, alkoholisoituneen ja pälvikaljuisen sonnin jonka viisari ei heilu kuin joskus harvoin viagran avulla ja silloinkin hänen surkea yleiskuntonsa tekee ratsastamisesta ainoan toimivan asennon, koska pumppu ei muuta kestä.

Lyhyesti; poikaystävä ei tuo seksin saralle minkäänlaista mielihyvää esileikin muodossa. Onko oma hygieniasi kunnossa? Jos ei, tee asialle jotain. Jos on jätä jo se emo-skidi, sillä jos ei yhdynnässä pojan viisari heilu, mikä on muuten perin tavatonta noin nuorella iällä, ei häntä juurikaan taida tytöt kiinnostaa.

  • Ratkaisu: Jätä siis mokoma, parkuva ja rääpäleeksi haukuttu ikätoverisi ja etsi samasta ikäluokasta heterompaa ja itsevarmempaa seuraa.

-SePPO