Kysymys: Jouduin petetyksi 30 avioliittovuoden jälkeen. Vuosi sitten puolisollani oli puolen vuoden suhde. Vaimoni lopetti suhteen, kun tajusi, kuinka väärin teki; hän ei osaa kertoa syytä pettämiselleen. Yritämme pysyä yhdessä, koska meillä kummallakin on vain hyviä muistoja liitostamme. Pääni ei tahdo selvitä tapahtuneesta. Onko mahdollista, että elämme vielä yhdessä onnen aikoja? Kuinka kauan vie ennen kuin elämä palautuu raiteilleen? Olen saanut hyvää hoitoa terapeuteilta, ja mieleni on jo jonkin verran valoisampi. Vaimoni on katuvainen eikä halua eroa. Rakkautta meillä on.

PETETTY

SePPO: Pisti oikein vihaksi, kun luin mitä Suomen femakkopuoleenäänitorvi tähän kommentoi. Vai yhtä kokemusta rikkaampi, niin kumpi teistä? Ei taida ainakaan sinulla vain, herra PETETTY, olla kovin rikas olo?

Eikä taida myöskään olla kovin herkkua suudella vaimosi huulia ja tietää, että ne hyvänyönsuukot vielä hetki sitten, tulivat sen jälkeen kuin ne samat huulet olivat olleet jonkun toisen kyrvän ympärillä? Etsi siitä sitä rikkautta!

Sinun ei todellakaan pitäisi vain sopeutua terapeuttien avulla, sitähän ne väittävät, että saavat pitäaikaisen ja tuottoisan potilaan. Vaimosi tässä petti! Ei sinulla ole syöpä, kupasta tai muista sukupuolitaudeistahan et enään voi olla niin varma.

Heitä se lumppu mäkeen, ei teillä ole rakkautta. Teillä on vain totuttuja rutiineja.